Menu

NLP / Neuro-Linguistisk ProgrammeringNLP-teknikker udgør en vigtig del af mit arbejde, fordi det er en hurtig og målrettet behandlingsmetode med fokus på fremtiden.

Se mere om NLP nederst på siden

En vigtig del af NLP- behandlingen er spørgsmål, der har til formål at tydeliggøre dine problemer og de mulige løsninger for dig. Alene samtalen løser af og til en del af problemerne.

Første konsultation varer en time, men der kan derefter blive tale om 1½ - 2 timer for at kunne afslutte et arbejde, der ikke bør deles op.

Første samtale koster 800 kr., derefter er prisen 800 kr. for 55 minutter, varighed derudover aftales på forhånd.
Betalingen er kontant ved hver konsultation, da jeg ikke har dankortlæser.Hvad er NLP?
NLP opstod i 1980`erne i Amerika som resultat af et studie af, hvad særligt dygtige psykoterapeuter gør anderledes end andre psykoterapeuter.

Siden er det videreudviklet, således NLP i dag benyttes til at forbedre kommunikation og samarbejde, gøre undervisning mere effektiv, og sidst men ikke mindst i psykoterapien for at opnå forandringer på en meget skånsom og hurtig måde.

NLP er læren om, hvorledes det, som vi registrerer (ser, hører, lugter og smager) bliver bearbejdet og fortolket i vores hjerne.
Med denne viden, kan vi finde frem til de mulige ændringer, der kan gøre vores hjerne i stand til at reagere anderledes.
På den måde kan vi hjælpes til at forandre uhensigtsmæssige, negative tanker og reaktionsmønstre.

NLP- terapi består af samtaler, der belyser det aktuelle problem og de ønskede forandringer.
Derefter benyttes specielle teknikker til at opnå de ønskede forandringer.