Menu

Rygestop - Kvit røgenNogle menneske er så heldige, at de blot kan beslutte sig til at stoppe med rygningen og så bare lægge nikotinen væk, men for de fleste er det en udfordring.
Om du vil stoppe, fordi din sundhed er truet, eller du blot har ønsket om at gøre noget for at få et raskere, bedre og måske endda længere liv, er ikke så afgørende. Afgørende er, at du henter den hjælp, som du har behov for, så resultatet bliver det du ønsker

Måske har du forsøgt adskillige gange og brugt forskellige metoder helt uden succes eller blot kort succes, måske er det først nu du har besluttet dig til at vende tobakken ryggen/ kvitte tobakken. Det spiller ikke nogen rolle – det vigtigste er, at du ønsker det.

At tage afsked med en god ven og støtte, som nikotinen har været det for dig, kan være svært.
Men er det egentlig en god ven, når denne ven har holdt dig fanget i et jerngreb så længe, at det lidt efter lidt har skadet dig og fortsat skader din krop. Eller er den egentlig bare en sutteklud, der tilmed skader din krop.
Noget du i begyndelsen måtte ty til for at høre til i gruppen, blive roligere, give dig små tænkepauser eller noget helt fjerde.

Har vanen efterhånden magten eller er det den fysiske afhængighed, der presser dig til at fortsætte med at skulle ryge?
Er du presset af lægen, arbejdsgiveren, eller de mennesker der holder af dig og bekymrer sig om din sundhed?

Tvivler du på, om du kan holde op efter så mange år? Frygter det bliver lige så svært for dig denne gang, som ved dine tidligere forsøg, eller som du har hørt fra andre, der har kæmpet med afhængigheden.

Hypnose gør rygestop til et nemmere, behageligere skridt. Det understøtter din motivation, forhindrer det kropslige ubehag og hjælper dig til at kunne slappe af, når du har behov for det.

Behandlingen varer 1-1 ½ time og for de fleste er det tilstrækkeligt med en behandling, men kun ganske få må komme en gang ekstra.